Μενού Κλείσιμο

Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας: Το 2020 ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις

Με την παρουσία τού π. Μιχαήλ ως εκπροσώπου τού Σεβ. κ. Γεωργίου, του Βουλευτή Ξενοφώντα Μπαραλιάκου, της αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου του Αναπληρωτή Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου τής Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Κατερίνης Σταύρου Χριστοφορίδη που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, των Αντιδημάρχων Κώστα Γραμματικόπουλου και Γιώργου Τσιαλού, του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Φιλοκώστα, της Αναπληρώτριας Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Νόπης Βαρυτιμίδου, εκπροσώπων φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής πίτας τού Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας στην οποία παραβρέθηκαν δεκάδες μέλη τού Συλλόγου.

 

Την πίτα έκοψε ο π. Μιχαήλ ο οποίος απευθυνόμενος προς την Πρόεδρο του Συλλόγου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, προς τα μέλη τού Δ.Σ. και προς τα μέλη τού Συλλόγου Διαβητικών εξέφρασε τις ευχές τού Σεβ. κ. Γεωργίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Βουλευτής Ξενοφών Μπαραλιάκος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης, καθώς επίσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Κατερίνης Σταύρος Χριστοφορίδης που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.

Η Πρόεδρος Σωτηρία Ουσταμπασίδου, αφού ευχαρίστησε τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τα μέλη τού Συλλόγου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Δημοτική αρχή, για την απόφασή της να παραχωρήσει δωρεάν χώρο στον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας, επί της οδού Παρμενίωνος, κάτω από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, προκειμένου εκεί ο Σύλλογος να μεταφέρει τα γραφεία του.

Όπως ανακοινώθηκε, το αίτημα του συλλόγου για μετεγκατάσταση δεν ήταν καινούργιο. Επρόκειτο για ένα αίτημα που είχε κατατεθεί από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, αλλά δεν είχε ικανοποιηθεί.

Επίσης, ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τους χορηγούς τού Συλλόγου

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι πουλήθηκαν λαχεία προς ενίσχυση του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αποπληρωθούν λειτουργικά έξοδα (ενοίκια, λογίστρια, φωτοτυπίες, υλικά φαρμακείου, βραβεία κλπ.).

Μετά την κοπή τής πίτας και τη διανομή των κομματιών προς όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, έγινε κλήρωση προκειμένου να αποδοθούν τα δώρα των χορηγών. Τους λαχνούς τράβηξαν παιδιά μελών τού Συλλόγου Διαβητικών.

Την τηλεόραση Smart TV Hitachi κέρδισε ο κ. Σπαντής

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ