Μενού Κλείσιμο

Στόχος η ενίσχυση του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου

Συναντήσεις του διοικητή του Νοσοκομείου με ομογενείς της Αυστραλίας

Συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι επαφές των Ελλήνων της Ομογένειας με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι πολιτιστικού συλλόγου με έντονη κοινωφελή δράση και έδρα την Αδελαίδα της Αυστραλίας, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ο κ. Μυστρίδης και οι ομογενείς συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την λειτουργία του ιδρύματος. Στη συνέχεια συναντήθηκαν παρουσία του Διοικητή και με τον Διευθυντή της ΜΕΘ κ. Μπεκριδέλη, από τον οποίο ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της Μονάδας, και τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά ασθενών που επιβιώνουν, που αποδεικνύουν το ανεκτίμητο έργο που γίνεται.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κατερίνης, τόσο αυτή η επίσκεψη από τους Έλληνες Ομογενείς από την Αδελαίδα της Αυστραλίας, όσο και οι προηγούμενες επισκέψεις Ομογενών από το Σίδνευ, την Αμερική, και την Γερμανία, έγιναν προκειμένου να συνδράμουν στην στελέχωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Κατερίνης.
«Οι επαφές με τους Έλληνες της απανταχού ομογένειας συνεχίζονται, και μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς. Έχουμε δημιουργήσει εδώ και αρκετό καιρό έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους ομογενείς μας, που έχουν εκφράσει την βούληση να μας στηρίξουν στην προσπάθεια μας για την στελέχωση του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου που δρομολογούμε» υπογραμμίζει ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ