Μενού Κλείσιμο

Στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη η Άννα Μάνη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό, κ. Λευτέρη Οικονόμου, είχε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια των κατοίκων της Πιερίας αλλά και ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες και τους άνδρες του Αστυνομικού Σώματος που υπηρετούν στην περιοχή.

Η κ. Μάνη εξήρε τη σπουδαία προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας τόσο για την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επισήμανε δε την ανάγκη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας με ανθρώπινο δυναμικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα, ούτως ώστε να διευκολυνθεί το έργο των αστυνομικών αλλά και να προασπιστεί αποτελεσματικότερα η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες σε μια περιοχή που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τη Βουλευτή για την εποικοδομητική συνάντηση και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ζητημάτων αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ