Μενού Κλείσιμο

Στον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Πιερίας

Η συνεργασία συνεχίζεται από εκεί που… έμεινε

Τη διαβεβαίωση ότι θα ανταποκριθεί σε κάθε πρόσκληση αφορά την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσε ο κ. Καράογλου, ο οποίος κατά την προηγούμενη θητεία του στο (τότε) Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στήριξε ουσιαστικά το θεσμό

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Αρμόδιο του τομέα Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ιωάννης Πεδης, χθες το πρωί στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου αφού συνεχάρη τον κ. Θεόδωρο Καράογλου για την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης μια θέση που κατείχε και παλαιότερα με επιτυχία όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηχριστοδούλου, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στο έργο του.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημέρωσε τον κ. Καράογλου για την Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που κλείνει φέτος τα 10 χρόνια. Όπως είπε, πρόκειται για έναν θεσμό της επιχειρηματικότητας που συνεχώς αναπτύσσεται και μεγαλώνει και ο οποίος ξεκίνησε με την υποστήριξη του Υπουργού, που σε κάθε πρόσκληση του Επιμελητηρίου Πιερίας ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά και στήριξε κάθε πρωτοβουλία του ΕΒΕ.

Ο υφυπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε ότι θα ανταποκριθεί σε κάθε πρόσκληση που αφορά τη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019, γιατί είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε μια δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα, η ΕΒΕΠ άντεξε και αποτέλεσε ένα εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Επίσης τόνισε ότι είναι φίλος και σύμμαχος των επιμελητηρίων όλης της Μακεδονίας και της Θράκης

Στη συνέχεια συζήτησαν για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η Πιερία θα μπορέσει να ενισχύσει την παραγωγική της διαδικασία για το παρεμπόριο που «πληγώνει» τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ