Μενού Κλείσιμο

Στο υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας η Άννα Μάνη (και) με θέματα Πιερίας

Το υπερσύγχρονο κτίριο, το οποίο στεγάζει το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, επισκέφθηκε η βουλευτής Άννα Μάνη, όπου είχε συνάντηση με το Γ.Γρ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου.

Η κ. Μάνη περιηγήθηκε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές του κτιρίου, στις οποίες χτυπά η καρδιά της πολιτικής προστασίας της χώρας, καθώς εκεί φιλοξενούνται επίσης ο Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της είχε «εποικοδομητική συζήτηση», όπως την χαρακτήρισε, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Παπαγεωργίου, στον οποίο έθεσε διεξοδικά ζητήματα αρμοδιότητας του που αφορούν την Πιερία, όπως αυτά του Πυροσβεστικού Σώματος και εστιάζοντας στα θέματα της περιοχής του Ολύμπου.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις της κ. Μάνη, διαβεβαιώνοντας πως θα είναι σε άμεση συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων που ετέθησαν, αλλά και για την προώθηση της πολιτικής προστασίας στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου και της Πιερίας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ