Μενού Κλείσιμο

Στο «Πράσινο Ταμείο» η Άννα Μάνη – Στο επίκεντρο χρηματοδοτικά προγράμματα

Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση είχε η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο, κατά την επίσκεψή της στα γραφεία του Φορέα.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης, αναφέρει η κ. Μάνη, και του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και κεντρικός πυλώνας του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» αποτελεί η πράσινη ανάπτυξη και η προώθηση δράσεων που στοχεύουν στην προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο επίκεντρο βεβαίως της συνάντησης ήταν τα χρηματοδοτικά προγράμματα και οι στοχευμένες δράσεις του Ταμείου που αφορούν την Πιερία. Συζήτησαν τόσο για αυτά που είναι ήδη σε εξέλιξη όσο και για τα προγράμματα που πρόκειται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Στα συγκεκριμένα προγράμματα οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα υποβάλουν τις προτάσεις τους για χρηματοδότηση πράσινων δράσεων.

Η κ. Μάνη και ο Πρόεδρος συμφώνησαν ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ