Μενού Κλείσιμο

Στο νέο διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης ο βουλευτής Φ. Μπαραλιάκος: Νοσοκομείο με τις γνωστές ελλείψεις

«Η ευόδωση κάθε προγράμματος και σχεδιασμού που αποσκοπεί στην αναβάθμισή του Νοσοκομείου τόσο σε υποδομές και εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί προτεραιότητά μου», δηλώνει ο βουλευτής της Ν.Δ.

 

Συνάντηση με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Γ. Χατζηγεωργίου, είχε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στις πραγματικές ελλείψεις του Γενικού Νοσοκομείου και τα υπαρκτά του προβλήματα. 

 

Όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα τα σημαντικότερα προβλήματα σχετίζονται με την υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό. Σημείο ιδιαίτερης αναφοράς, της συνάντησης αποτέλεσε και η ανάγκη αύξησης της επιχορήγησης προς το νοσοκομείο από το Υπουργείο Υγείας, «και ασφαλώς οι προσλήψεις μονίμου και έκτακτου προσωπικού, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία όλων των κλινικών και ιατρείων», όπως τονίζεται στην ενημέρωση

Ο κ. Μπαραλιάκος ευχήθηκε στο νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του, τονίζοντας πως η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ασθενείς αποτελεί ύψιστη υποχρέωση της πολιτείας. Αναγνώρισε δε την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι εργαζόμενοι, ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο βουλευτής Πιερίας διαβεβαίωσε τον κ.Χατζηγεωργίου πως στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όσο και στο σύνολο των δομών Υγείας του Νομού.

«Η ευόδωση κάθε προγράμματος και σχεδιασμού που αποσκοπεί στην αναβάθμισή του Νοσοκομείου τόσο σε υποδομές και εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί προτεραιότητά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαραλιάκος σημειώνοντας πως: «η ΝΔ προχωρά με ένα συνολικό σχέδιο για την υγεία, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι διοίκησης, ώστε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων και των δομών υγείας να μπορεί να εξασκεί απερίσπαστο το σπουδαίο έργο του και οι πολίτες να έχουν ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους».

Η επίσκεψη του κ. Μπαραλιάκου ολοκληρώθηκε με την κοινή δέσμευση για νέα συνάντηση στο προσεχές διάστημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.