Μενού Κλείσιμο

Στο νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης η Μπέττυ Σκούφα: Στήριξη σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης

Η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε διατεθειμένη για κοινή παράσταση και των τεσσάρων βουλευτών του νομού στον αρμόδιο υπουργό με αίτημα την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου

 

Το νέο διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης κ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου επισκέφτηκε η βουλευτής Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α– Προοδευτική Συμμαχία, Μπέττυ Σκούφα, στον οποίο ευχήθηκε δημιουργική θητεία, δύναμη  κι αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο του στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας και των πολιτών του νομού.

 

Η συνάντηση δεν έμεινε μόνο στις ευχές αφού διοικητής και βουλευτής συζήτησαν και θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και αφορούν την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Η κ.Σκούφα δήλωσε τη συμπαράσταση και τη στήριξή της στο αίτημα και της προηγούμενης διοίκησης για την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου, προτείνοντας κοινή παράσταση και των τεσσάρων βουλευτών του νομού στον αρμόδιο υπουργό ώστε να εγκριθεί η πρόταση.

Τέλος η κ. Σκούφα δήλωσε ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια στελέχωσης κι αναβάθμισης των υπηρεσιών του νοσοκομείου προς το βέλτιστο, προκειμένου οι πολίτες της Πιερίας να απολαμβάνουν το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.