Μενού Κλείσιμο

Στο «Κομπολόι» και δίπλα στη Μέριμνα Παιδιού η αντιπεριφερειάρχης

Την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, υποδέχτηκαν πριν λίγες μέρες στο «Κομπολόι» τα μέλη του ΔΣ της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης. Η Σοφία Μαυρίδου, προσέφερε στα παιδιά της Μέριμνας αντισηπτικά και άλλα υλικά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το ΔΣ της Μέριμνας, ενημέρωσε την κ. Μαυρίδου για τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου αλλά και την συμμετοχή του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα .

Ειδική αναφορά έγινε στα προβλήματα και τις ανησυχίες των γονέων ως προς την λειτουργία του «Καφέ Κομπολόι»  στο οποίο λειτουργεί και γυμναστήριο με σύγχρονα όργανα άσκησης  όπου ασκούνται και δραστηριοποιούνται  τα παιδιά.

Από την πλευρά της η κ. Μαυρίδου, έδειξε από την αρχή πολύ μεγάλη κατανόηση αλλά και γνώση των προβλημάτων και διάθεση για εξεύρεση λύσεων. Επίσης, όπως αναφέρει η Μέριμνα Παιδιού στο ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε, «έδειξε προσωπικό ενδιαφέρων για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και για το Αναψυκτήριο “Καφέ Κομπολόι” καταθέτοντας προτάσεις και σκέψεις για την δραστηριότητα του συλλόγου και του καφέ- γυμναστήριου»

Το ΔΣ του Συλλόγου, εξέφρασε στην αντιπεριφερειάρχη, τις θερμές του ευχαριστίες για το αμέριστο ενδιαφέρων που επέδειξε, για τα προβλήματα του Συλλόγου και γενικότερα των ΑμεΑ, αλλά και για τις λύσεις που δρομολογούνται σε θέματα που απασχολούν το Σύλλογο και τα παιδιά.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ