Μενού Κλείσιμο

Στο επίκεντρο τα θέματα ασφάλειας και προσβασιμότητας

Επίσκεψη της βουλευτού Μπ. Σκούφα στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Τα γραφεία της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» επισκέφτηκε στο Μοσχοχώρι Λάρισας η βουλευτής Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μπέττυ Σκούφα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας  κ. Δημήτρη Μανδαλώζη, την υπεύθυνη του γραφείου τύπου κα. Ειρήνη Ζαβρίδου καθώς και με τον υπεύθυνο μηχανικό σήμανσης του αυτοκινητοδρόμου κ. Δημήτρη Πουλίτση.

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας του αυτοκινητοδρόμου, ενώ έγινε παρουσίαση του έργου της εταιρείας. Από την πλευρά της η βουλευτής κα Σκούφα έθεσε το θέμα της άμεσης τοποθέτησης πινακίδων επί του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, σε τουριστικές περιοχές της Πιερίας, όπως το Κάστρο Πλαταμώνα, ο Παλαιός Παντελεήμονας, ώστε να υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση των επισκεπτών του νομού.

Ο Διευθυντής Λειτουργίας της εταιρείας κ. Μανδαλώζης τόνισε ότι θα εξετάσει άμεσα το ζήτημα σε συνάρτηση με τους κανονισμούς λειτουργίας και ασφάλειας του αυτοκινητοδρόμου, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα, το οποίο άλλωστε έχει κατατεθεί και από άλλους φορείς της Π.Ε Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ