Μενού Κλείσιμο

Στο επίκεντρο τα εθνικά θέματα

Την Πιερία επισκέφθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης και κλιμάκιο στελεχών του κόμματος με φορείς της Πιερίας προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, στο νομό είχε σειρά επαφών με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου και τον Δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη με τους οποίους συζήτησε τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία στην περίοδο της κρίσης. Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης τους ενημέρωσε για τα βασικά προτάγματα του κόμματος της Νέας Δεξιάς και δεσμεύτηκε να αναδείξει σε κεντρικό επίπεδο τα θέματα που τους απασχολούν.
Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, συνοδεία του προέδρου της τοπικής οργάνωσης Κατερίνης κ. Κώστα Τσίπα και μελών της, περιηγήθηκε στην πόλη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες και κατοίκους.
Η επίσκεψη στην Κατερίνη ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Κρανιδιώτη στο ξενοδοχείο Park, παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών παραγόντων. Εκεί ο κ. Κρανιδιώτης, αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας ιδιαιτέρως «στο μέτωπο των εθνικών θεμάτων και του μεταναστευτικού της λαθρομετανάστευσης, καθώς και της επίθεσης του πολιτισμικού μαρξισμού ενάντια στην εθνική παιδεία, την οικογένεια και στην ορθοδοξία.»
Επίσης, ο πρόεδρος είχε επαφές με εξέχοντα στελέχη της τοπικής κοινωνίας οι όποιοι συντάχθηκαν με την Νέα Δεξιά και θα δραστηριοποιηθούν άμεσα και δημοσίως στο πλευρό της.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ