Μενού Κλείσιμο

Στο δημαρχείο Κατερίνης ο υφυπουργός Θεόδωρος Καράογλου

Με κοινό βηματισμό

Για τη στήριξη των προσπαθειών του δήμου Κατερίνης για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Κ. Κουκοδήμο ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση στο Δημαρχείο Κατερίνης με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου είχε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε χθες ο κος Καράογλου, σε αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της Πιερίας.

Όπως τόνισε ο κος Κουκοδήμος στο περιθώριο της επίσκεψης: «Είχαμε σήμερα μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Υπουργό, με τον οποίο με συνδέει πολυετής φιλία. Αναφέρθηκα διεξοδικά στη διάρκεια της συνάντησης στα μελλοντικά σχέδιά μας, καθώς και στις έως σήμερα παρεμβάσεις που υλοποιήσαμε ως νέα διοίκηση. Είμαι βέβαιος, ότι θα συντονίσουμε ως Δήμος Κατερίνης το βηματισμό και τις ενέργειές μας με τον κο Καράογλου προς όφελος των πολιτών μας».
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου επισήμανε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του δήμου Κατερίνης για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ θα συνδράμει στην επίλυση ζητημάτων υποδομών και έργων, τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της Κατερίνης σε κέντρο πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, παρών στη διάρκεια της επίσκεψης – η οποία ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων – ήταν και ο πρώην βουλευτής Πιερίας Αντώνης Καρπούζας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.