Μενού Κλείσιμο

Στο δημαρχείο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Μπέττυ Σκούφα

Σε ανοιχτή γραμμή συνεργασίας

 

Για όλα τα θέματα του δήμου Κατερίνης ενημερώθηκε η βουλευτής Πιερίας η οποία έγινε δεκτή από δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Νταντάμη

 

Με το νέο Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Δόμησης Γιώργο Νταντάμη συναντήθηκε η βουλευτής Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μπέττυ Σκούφα το απόγευμα της Δευτέρας

 

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο και για τα οποία είχε επιληφθεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα η κ. Σκούφα

 

Κατά τη συνάντηση, η βουλευτής Πιερίας, ζήτησε ενημέρωση ως προς την ολοκλήρωση της γεωτεχνικής μελέτης από το Δήμο ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του νέου Μουσικού Σχολείου. Επιπλέον, συζήτησε τη δυνατότητα μεταστέγασης του ΕΕΕΚ (Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) είτε σε νέο κτίριο είτε σε υπάρχον.

 

Στη συνέχεια τέθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν το βιολογικό σταθμό και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η «κακή λειτουργία του».

 

Από την ατζέντα των θεμάτων δεν έλειψε η προβλήτα στην Παραλία Κατερίνης, η καθαριότητα και το πρόβλημα με τη στάθμευση στην Παραλία, αλλά και σε άλλες δημοτικές ενότητες, οι ενέργειες που έχουν γίνει και θα γίνουν στην συνέχεια για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου καθώς και ο προγραμματισμός της νέας δημοτικής αρχής για την ενεργειακή αναβάθμιση και τη σύνδεση με το φυσικό αέριο κτιρίων που ανήκουν στον Δήμο. Η κα Σκούφα ζήτησε ακόμη ενημέρωση σχετικά με το σχεδιασμό της νέας Δημοτικής αρχής για την Ολυμπιάδα στον Κορινό.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, υπάρχει πλήρης γνώση όλων των θεμάτων του Δήμου και σχεδιάζεται με ακρίβεια ο τρόπος επίλυσής τους, προχωρώντας σε λύσεις ουσίας και όχι βιτρίνας. Ακόμη ενημέρωσε την βουλεύτρια για τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει ο Δήμος και δήλωσε τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να αντιμετωπιστούν καταλλήλως.

 

Τέλος η κ.Σκούφα δήλωσε ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, θα βοηθήσει και θα σταθεί αρωγός στην νέα Δημοτική αρχή σε όποιο θέμα της ζητηθεί και αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών όλου του Δήμου.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ