Μενού Κλείσιμο

Στηρίζουμε το έργο της, εστιάζουμε στην πρόληψη

Επίσκεψη του Γ. Νταντάμη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης

Συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, Πύραρχο, κ. Βαγγέλη Φαλάρα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης συνοδεία των μελών του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα».

Ο κ. Φαλάρας ανέλυσε τα θέματα αρμοδιότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εστιάζοντας στην Πολιτική Προστασία και τους κοινούς τόπους συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση. Επισήμανε την ανάγκη πρόληψης καθώς και την ενημέρωση/εκπαίδευση των δημοτών. Επίσης, ενημέρωσε για ζητήματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού.
«Είστε οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Έχοντας στη μνήμη μας τις περσινές πλημμύρες στον Πέλεκα αλλά και την πρόσφατη καταστροφή στο «Μάτι» Αττικής, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν μπορούμε να παίζουμε με θέματα ζωής και θανάτου. Στο πρόγραμμά μας έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την οργάνωση ενός άρτιου σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους τους αρμόδιους φορείς του τόπου. Η ασφάλεια των δημοτών με την κατασκευή ή βελτίωση έργων υποδομής όπως ο ποταμός Πέλεκας είναι για εμάς ζήτημα πρώτης γραμμής. Είμαστε θετικοί σε όποιες υποδείξεις μας κάνετε ώστε να θωρακίσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το Δήμο μας από μια ενδεχόμενη απειλή. Στηρίζουμε το έργο σας, είμαστε δίπλα σας σε κάθε αίτημά σας για την διευκόλυνση της εργασίας σας. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας ότι πρέπει να ενισχύσουμε τις προσπάθειες ενημέρωσης γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας. Σας ευχαριστούμε για το άριστο έργο σας και την προσφορά σας στην κοινωνία μας», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.
Τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης, συνόδευαν στην Π.Υ. οι Χρήστος Γραμματικόπουλος (αστυνομικός υπάλληλος), Λάζαρος Παππαπέτρου (ελεύθερος επαγγελματίας), Χριστίνα Σιδηροπούλου (δημοσιογράφος), Φάνης Τερζόπουλος (επιχειρηματίας) και Θανάσης Φωτόπουλος (αντιστράτηγο ε.α. – συνταξιούχος π. Αστυνομικός Δ/ντής Πιερίας)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ