Μενού Κλείσιμο

Στήριξη υποψ. συμβούλων του Θ. Λιακόπουλου στον Κ. Κουκοδήμο: Ξεκάθαρο το μήνυμα για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας

 «Σοφή και βαθιά δημοκρατική» χαρακτηρίζουν την απόφαση του κ. Λιακόπουλου για ψήφο «κατά συνείδηση» την Κυριακή

 Η θέση ψηφίστε κατά συνείδηση, που εξέφρασε ο κ. Λιακόπουλος ενόψει του β’ γύρου των εκλογών, ενεργοποίησε «φυγόκεντρες δυνάμεις».

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της θέσης του Θανάση Λιακόπουλου, τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Συνδυασμό «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», εξέφρασαν την ανοιχτή στήριξή τους στον Κώστα Κουκοδήμο, κάνοντας «χρήση» όπως λένε του δικαιώματος ελευθερίας και αυτονομίας που τους δίνει ο κ. Λιακόπουλος. Μάλιστα, χαρακτηρίζουν τη στάση του επικεφαλής του συνδυασμού τους «σοφή και βαθιά δημοκρατική»

Με δήλωσή τους οι υποψήφιοι Γεώργιος Γ. Δίντσης (Δικηγόρος), Νικόλαος Γ. Μαρινόπουλος (Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός) και Δημήτριος Γ. Δένης (Κτηνίατρος), ξεκαθαρίζουν ότι ίδιοι στηρίζουν τον Κώστα Κουκοδήμο, προτείνοντας να πράξουν το ίδιο και οι συνδημότες τους.

Αναλυτικά η δήλωσή τους, έχει ως εξής: «Τον Θανάση Λιακόπουλο τον ευχαριστούμε που μας τίμησε με το να μας συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Ο κοινός μας αγώνας ήταν αγνός, έντιμος, πλην όμως δεν επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όμως η επόμενη μέρα απαιτεί άμεσες και γενναίες αποφάσεις, σύμφωνα πάντα με την ρητή εντολή που λάβαμε από την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων μας.

Και αυτή ήταν ξεκάθαρα: η αλλαγή διοίκησης στο Δήμο μας!

Έτσι αποφασίσαμε, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε εάν είμαστε εκλόγιμοι ή όχι την δεδομένη στιγμή, να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Κουκοδήμου για το αξίωμα του Δημάρχου της πόλης μας.

Επίσης εκτιμούμε το ήθος και τις ικανότητες του κ. Γιώργου Νταντάμη ,θεωρώντας τον ικανό και άξιο συνοδοιπόρο στην επόμενη μέρα της συνδιοίκησης, (που είναι μονόδρομος ,λόγω απλής αναλογικής).

Εμείς, προσωπικά ο καθένας μας, στηρίζουμε τον Κώστα Κουκοδήμο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο !

*Όπως έκανε σαφές ο επικεφαλής του συνδυασμού με δήλωσή του, μάς αφήνει αυτόνομα και ελεύθερα να κάνουμε την επιλογή μας, ως ενεργοί πολίτες. Η κίνησή του αυτή είναι σοφή και βαθιά δημοκρατική.»

Πηγή: eptanews.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ