Μενού Κλείσιμο

Στήριξη με… σύμβαση

Συνεχίζεται η καλή συνεργασία Π.Ε. Πιερίας και Δήμου Δίου-Ολύμπου

Τη σύμβαση «διαβαθμικής συνεργασίας» με την οποία παρέχεται ουσιαστική τεχνική στήριξη στο Δήμο Δίου-Ολύμπου από την Π.Ε. Πιερίας, υπέγραψαν η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και ο δήμαρχος της περιοχής.

Αντικείμενο της σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας είναι η τεχνική στήριξη (υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας) του Δήμου Δίου – Ολύμπου για την υπογραφή μελετών που απαιτούν τη γνώση Μηχανολόγου Μηχανικού. Συγκεκριμένα, με την σύμβαση διαβαθμιδικής συνεργασίας, επιδιώκεται η ενίσχυση του Δήμου Δίου – Ολύμπου σε προσωπικό με γνώσεις Μηχανολόγου Μηχανικού, προκειμένου ο Δήμος να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες στον τομέα των τεχνικών έργων – προμηθειών-που απαιτούν αντίστοιχη ειδικότητα και τεχνογνωσία- καθόσον στερείται παντελώς υπαλλήλου με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού.

Η διάρκεια της σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας, ορίζεται από την ημέρα υπογραφής της, έως 12 μήνες. Η υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου της, δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των συμβαλλομένων, ενώ δεν περιλαμβάνει αμοιβή για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ