Μενού Κλείσιμο

 Στην υφυπουργό Παιδείας η βουλευτής Άννα Μάνη

Η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση  με τη νέα Υφυπουργό Παιδείας, κυρία Ζέττα Μακρή, αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής,  καθώς και με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κυρία Σίσσυ Γκίκα.

Η κυρία Μάνη αφού συνεχάρη και ευχήθηκε στην Υπουργό καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων της, αναφέρθηκαν διεξοδικά σε θέματα που άπτονται του χώρου της Παιδείας, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα, ιδιότυπη περίοδο της πανδημίας, εστιάζοντας κυρίως στην επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Κοινός τόπος υπήρξε η ανάγκη έκφρασης ευγνωμοσύνης και συγχαρητηρίων στους εκπαιδευτικούς, που υπερβαίνοντας τις δυσκολίες ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της τηλεκπαίδευσης. Η επιτυχία της καθολικής τηλεκπαίδευσης, που αποτυπώνεται στις 40.000 ψηφιακές τάξεις, με πάνω από 4 εκατομμύρια συμμετοχές μαθητών πιστώνεται στους εκπαιδευτικούς.

Είναι βέβαιο, ότι με την ίδια αποτελεσματικότητα, θα συνεχίσουν τη δια ζώσης διδασκαλία, με τη συνδρομή και την πολύτιμη αρωγή που, όπως ενημερώθηκε η βουλευτής, είναι καθ’ όλα έτοιμο να τους εξασφαλίσει το Υπουργείο Παιδείας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ