Μενού Κλείσιμο

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του ισόγειου κτιρίου στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού

Θέμα χρόνου η παράδοση του έργου

 

Οι έξι αίθουσες διδασκαλίας (προϋπολογισμού 352.000 ευρώ), αναμένεται να δοθούν προς χρήση άμεσα και μάλιστα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που αρχικά είχε τεθεί για την ολοκλήρωσή τους

 

Χρόνια στεγαστικά προβλήματα για τη μαθητική κοινότητα του Κορινού επιλύει η ολοκλήρωση των παρεμβάσεων του έργου «Ανέγερση ισόγειου κτιρίου: έξι αίθουσες διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού».

 

Το νέο κτίριο, η διοικητική παραλαβή του οποίου θα γίνει τις επόμενες ημέρες, καλύπτει τις ελλείψεις σε αίθουσες διδασκαλίας του υπάρχοντος Δημοτικού Σχολείου. Πρόκειται για ισόγειο κτίριο με στέγη, στο οποίο κατασκευάστηκαν έξι αίθουσες διδασκαλίας, χώροι υγιεινής και χώρος λεβητοστασίου. Η συνολική επιφάνεια κάλυψης του νέου κτιρίου είναι 469,92m2.

Το έργο προϋπολογισμού 352.509,47 ευρώ με ΦΠΑ χρηματοδοτήθηκε από τον πρώην ΟΣΚ (Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων) και από τον Δήμο Κατερίνης, ενώ αναμένεται να δοθεί προς χρήση άμεσα (και νωρίτερα), από το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

«Από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, δώσαμε προτεραιότητα στην αναβάθμιση των δομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλουμε στην εύρυθμη καθημερινότητα των σχολείων μας, για τα οποία συντονίζουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα λειτουργίας τους» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ