Μενού Κλείσιμο

 Στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες

Συνάντηση του Δρ. Ι. Καζταρίδη με τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων της Πιερίας

Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δρ. Ιωάννη Καζταρίδη και εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Διευθυντών των σχολικών μονάδων Πιερίας Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Στη συνάντηση παρόντες ήταν όλοι οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Πιερίας και οι γραμματείς των Λυκειακών Επιτροπών.

Ο κος Καζταρίδης, αφού τους καλωσόρισε, επεσήμανε την ευθύνη που βαρύνει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και τους Διευθυντές των σχολείων για τη διατήρηση της φερεγγυότητας, της αξιοπιστίας και του κύρους των Πανελλαδικών εξετάσεων, που καλούνται να διεκπεραιώσουν οι σχολικές μονάδες με τη συνεργασία της Διεύθυνσης.

Στη συνέχεια τους κάλεσε να είναι σε εγρήγορση εν όψει των εξετάσεων καθώς η ενδελεχής γνώση των εγκυκλίων και των διαταγών που αφορούν στις εξετάσεις από μέρους τους, αλλά και η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών είναι αναγκαία ώστε να διαφυλαχτεί το κύρος και το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Ιδιαιτέρως τόνισε την ανάγκη να υπάρχει ετοιμότητα να προληφθούν θέματα που μπορούν να οδηγήσουν σε δολίευση των εξετάσεων και κυρίως να γίνει ενδελεχής έλεγχος για κινητά τηλέφωνα αλλά και smart watches την ώρα της προσέλευσης των μαθητών στις εξετάσεις.

Οι πρόεδροι των επιτροπών οφείλουν να προετοιμάσουν τους επιτηρητές αλλά και τα σχολεία ώστε οι εξετάσεις να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα και με επιτυχία επεσήμανε ο κος Καζταρίδης.

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Δ/ντής ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε δύναμη ψυχική και σωματική σε όλους καθώς και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ