Μενού Κλείσιμο

Ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους γύρω από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Στην τελική ευθεία

Με ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους γύρω από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Γήπεδο Πιερικού), από τον Δήμο Κατερίνης και την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων συνεχίστηκαν οι εργασίες, που είναι σε εξέλιξη παράλληλα με τις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων άθλησης και αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή.

Επιπλέον, στο σύνολο των παρεμβάσεων που εκτελούνται πέριξ του γηπέδου, προκειμένου να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νέα Έφεσσο, την Περιφερειακή οδό και την πόλη της Κατερίνης εντάσσονται οι εργασίες, που συνεχίζονται στους δρόμους γύρω από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Πρόκειται για παρεμβάσεις απαραίτητες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο μπροστά από την κεντρική είσοδο του Α’ΔΑΚ τέμνονται πέντε δρόμοι, στους οποίους με το πέρας των εργασιών, θα υφίσταται ροή ελέγχου κυκλοφορίας μέσω κυκλικής ρύθμισης, ενώ ταυτόχρονα με τη λειτουργία ενός κόμβου στο ανατολικό τμήμα του γηπέδου εξασφαλίζεται ότι η προσβασιμότητα από και προς το εσωτερικό του γηπέδου θα γίνεται με χαμηλή ταχύτητα, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, ο Δήμος Κατερίνης, φροντίζει για την ποιότητα των υποδομών και με συντονισμένες πρωτοβουλίες υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα σε όλο το εύρος του Δήμου. «Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σημαντικές παρεμβάσεις, οι οποίες συμπληρώνουν όλες τις απαιτούμενες  υποδομές και βελτιώνουν αισθητά την κυκλοφορία και πρόσβαση γύρω από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης», καταλήγει ο κ. Χιονίδης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ