Μενού Κλείσιμο

Στην Πόλη ο Δήμαρχος Κατερίνης

 Ο κ. Χιονίδης συναντήθηκε και με τον Οικουμενικό Πατριάρχης

Στη διεθνή Ευρασιατική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο Σάββας Χιονίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Την ΚΕΔΕ ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος στην κορυφαία στον τομέα περιβαλλοντικής τεχνολογίας Ευρασιατική έκθεση, IFAT EURASIA,  εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. Η έκθεση, πραγματοποιήθηκε 27 με 29 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη ο Δήμαρχος Κατερίνης επισκέφτηκε και γευμάτισε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Πατριαρχείο, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Τζούλη Γιαμούζη – Χιονίδου.

«Είχα την ευλογία να συναντηθώ με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Πατριαρχείο. Μας υποδέχθηκε στο γραφείο του μαζί με τη σύζυγο μου Τζούλη και μας προσκάλεσε και γευματίσαμε μαζί του. Η συζήτηση μαζί του ήταν μοναδική εμπειρία ζωής. Οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις του ευεργετικές και μας πλημμύρισαν αισιοδοξία και ελπίδα.

Το ενδιαφέρον του Παναγιότατου είναι παγκοσμίως γνωστό για το περιβάλλον και την αειφορία και η γνώμη του γνώμονας σκέψης και πράξης.

Δοξάζω το Θεό που με αξίωσε για αυτές τις μοναδικές στιγμές. Επίσης μου ζήτησε να μεταφέρω τις ευχές του για υγεία σε όλους τους συμπολίτες μου στο Δήμο Κατερίνης» ανέφερε ο δήμαρχος μετά την συνάντηση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ