Μενού Κλείσιμο

Στην Πιερία συνεδρίασαν δύο σημαντικά όργανα της ΠΚΜ – Πράξη το «πνεύμα περιφερειακής συνείδησης»

Η Πιερία με οικοδέσποινα την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίαςυποδέχθηκε στο κεντρικό κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Κατερίνη, δύο σημαντικά όργανα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνεδρίασε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Πιερίας, λαμβάνοντας σχετικές αποφάσεις αρμοδιότητάς της. Τον συντονισμό της συνεδρίασης είχε η Πρόεδρος του Συλλογικού Οργάνου υποστηριζόμενη γραμματειακά από τους υπαλλήλους της ΠΚΜ καθώς και την ουσιαστική συμμετοχή των περιφερειακών συμβούλων που παραβρέθηκαν.

Παράλληλα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, σε εγκάρδιο αλλά και συναδελφικό κλίμα, συνεδρίασε η Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προγραμματίζοντας δράσεις και ενέργειες νομικής υποστήριξης καθώς επίσης συζητώντας σειρά θεμάτων νομικής επικαιρότητας που απασχολούν τις υπηρεσίες.

Το σχήμα περιφερειακής διακυβέρνησης που ασκείται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από τον Περιφερειάρχη, τους χωρικούς και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες καθώς και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, αντανακλά την αντίληψη που διέπει η λειτουργία της Περιφερειακής Αρχής, με σύγχρονο τρόπο αποκεντρωμένης διακυβέρνησης και απαντούν στις ανάγκες της χωρικής εξωστρέφειας, τόνισε με νόημα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σύντομο χαιρετισμό – καλωσόρισμα των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ