Μενού Κλείσιμο

Στην Π.Ε. Πιερίας ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Στην Π.Ε. Πιερίας ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

 

Βασικός πυλώνας ανάπτυξης οι Περιφέρειες

 

Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, επισκέφθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Στεργίου, την Τετάρτη, στο πλαίσιο εξόρμησης στελεχών του κυβερνώντος κόμματος σε Μακεδονία και Θράκη, ενόψει της 84ης ΔΕΘ. 

 

Ο νεοεκλεγείς γραμματέας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, αναφέρθηκε στο σημαίνοντα ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης, στις προκλήσεις και στο επιτυχημένο έργο που έχει να επιδείξει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Παράλληλα, παρουσίασε  τη διοικητική δομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και το πρόγραμμα που υλοποιείται για τα ζητήματα ανάπτυξης και υποδομών.

Η κ. Μαυρίδου, δεν παρέλειψε  να επισημάνει στο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τα προβλήματα που εντοπίζονται από την έλλειψη προσωπικού και υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό των υπηρεσιών αλλά και αύξηση των πόρων, προκειμένου να επιτευχθούν οι αναπτυξιακοί στόχοι της Π.Ε.Πιερίας. Η Αντιπεριφερειάρχης, κατέστησε σαφές, ότι το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα συνεχισθεί με αμείωτο ρυθμό και θα συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για μια νέα δυνατή Ελλάδα, που υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός. Παράλληλα, επεσήμανε  τα υψηλά ποσοστά, που κέρδισε για ακόμη μια φορά η Νέα Δημοκρατία στην Πιερία, τόσο στις περιφερειακές όσο και στις εθνικές εκλογές, τονίζοντας ότι « ο κόσμος εμπιστεύθηκε το θετικό μήνυμα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και ελπίζει σε ένα  πολύ καλύτερο αύριο».

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Στεργίου, συνεχάρη την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την εκλογή της και τόνισε τη βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει την Τοπική και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση-που βρίσκεται κοντά στον πολίτη, γνωρίζει τα προβλήματα της περιφέρειας και τον τρόπο να τα επιλύσει-που με τη συνέχιση της επιτυχημένης λειτουργίας των περιφερειών, αποτελούν και θα αποτελέσουν για τη νέα κυβέρνηση βασικό πυλώνα για την ανάπτυξης της χώρας, μέσα από τομές για την τόνωση του τουρισμού, την προσέλκυση επενδύσεων, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης, την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη δημιουργία υποδομών που θα απαντούν στις ανάγκες των πολιτών  κ.ά..

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φώντας Μπαραλιάκος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, κ.Μπάμπης Μπρουσκέλης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Λευτέρης Μωϋσιάδης, ο Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Δημήτρης Μπέης και λοιπά στελέχη καθώς και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Ρουκάς.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ