Μενού Κλείσιμο

Στην αντιπεριφερειάρχη το νέο συμβούλιο της Ν.Ε. Πιερίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου: Με συνεργασία και διακριτούς ρόλους

Με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας συναντήθηκαν τα μέλη της νέας διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος Πιερίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο συναντήσεων με φορείς της περιοχής μας, που έχει ξεκινήσει η νέα διοίκηση και με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων

 

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, κατά την συνάντηση, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ της ΝΕ για τεχνικά ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια. Επίσης αναφέρθηκε στον κεντρικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας και τα μεγάλα τεχνικά έργα που περιλαμβάνει, εκφράζοντας την πρόθεσή της για συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο σε θέματα που άπτονται του επιστημονικού ενδιαφέροντός του.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΕ του ΤΕΕ Πιερίας, αφού ευχαρίστησαν την αντιπεριφερειάρχη για την εγκάρδια φιλοξενία της, εξέφρασαν την πρόθεση του ΤΕΕ να λειτουργεί υποστηρικτικά ως τεχνικός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας, τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διαχείρισης κρίσεων, προτείνοντας λύσεις όπου του ζητηθούν.

Για την Ν.Ε. του ΤΕΕ Πιερίας παρέστησαν στην συνάντηση ο Πρόεδρος Κων/νος Μπίσμπας, ο Αντιπρόεδρος Δανιήλ Σαμαράς, ο Γ.Γραμματέας Απόστολος Πίτσιας και το μέλος Νικόλαος Τσουπέης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.