Μενού Κλείσιμο

Στη μάχη της ενημέρωσης για την εποχική γρίπη και η Π.Ε. Πιερίας

Ενημέρωση και έγκαιρος εμβολιασμός

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προάγοντας και προασπίζοντας τη δημόσια υγεία, ενημερώνει και φέτος τον πληθυσμό αναφορικά με την εποχική γρίπη και την αναγκαιότητα τήρησης μέτρων πρόληψης

 

Με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, θα κυκλοφορήσει και θα διανεμηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας-Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πιερίας, σχετικό έντυπο για την εποχική γρίπη, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά, όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, «το ενδιαφέρον της για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την υγεία και τους κινδύνους της».

 

Η σωστή ενημέρωση, ο έγκαιρος εμβολιασμός, τα προληπτικά μέτρα και η ψυχραιμία, θα μας προφυλάξουν, από την εποχική γρίπη, επισημαίνεται στο ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο.

«Η Π.Ε. Πιερίας, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τον πολίτη, μέσα από στοχευμένες ενέργειες και με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, θα διανείμει ειδικό έντυπο, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με την  εποχική γρίπη, τον αντιγριπικό εμβολιασμό,  τα μέτρα προφύλαξης -που οι πολίτες πρέπει να τηρούν με πιστότητα- και τους τρόπους αντιμετώπισης της εποχικής γρίπης», δήλωσε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.