Μενού Κλείσιμο

Στη γωνιά του Πάγου (Πλατεία Ελευθερίας) το σπίτι του κυρίου Σκρουτζ: Το βραχιολάκι της αλληλεγγύης

Μόλις 50 λεπτά του ευρώ κοστίζει το βραχιολάκι, το οποίο σου εξασφαλίζει έκπτωση 10% σε εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης, ενώ παράλληλα στηρίζεις και το έργο των κοινωνικών δομών, αφού το συνολικό ποσό από τις πωλήσεις των βραχιολιών θα διατεθεί σ’ αυτές!

 

Ο Σκρουτζ επηρεάστηκε από τις γωνιές των Χριστουγέννων και αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα να γίνει ανοιχτοχέρης! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και αγόρασε ένα βραχιολάκι από την γωνιά του Σκρουτζ – Πεζόδρομος Κατερίνης και αγόρασε με 10% έκπτωση από όλα τα συμβεβλημένα καταστήματα!

 

Η διαδικασία είναι απλή. Στον κουμπαρά του κυρίου Σκρουτζ δίνεις 0,50 ευρώ ως ελάχιστη καταβολή για να προμηθευτείς το βραχιολάκι σου. Στις προθήκες των καταστημάτων σε όλη την Κατερίνη όπου δεις το αυτοκόλλητο του κυρίου Σκρουτζ κερδίζεις έκπτωση 10% με τις αγορές σου.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο Εν Ολύμπω» και στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν».

Το Σπίτι του κυρίου Σκρουτζ βρίσκεται στον πεζόδρομο και λειτουργεί στη γωνιά του Πάγου καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και 5.30 το απόγευμα έως 8.30 το βράδυ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.