Μενού Κλείσιμο

Στη ΔΕΘ για την «υποδοχή» του πρωθυπουργού

Για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Δυναμικό παρόν επιδιώκει να δώσει (και) το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στο συλλαλητήριο της 9ης Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο περιθώρειο των εγκαινίων της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό.

Με κάλεσμά του το ΕΚΚ καλεί εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους της Πιερίας να συμμετάσχουν, ενώ για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στη συμπρωτεύουσα θα μισθωθεί λεωφορείο
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του, τονίζεται: «Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες της Πιερίας να πάρουν μέρος στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Σεπτέµβρη 2017 στις 18.00 στο Άγαλµα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.
Η κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεσή της στα δικαιώματα των εργαζομένων, συμφωνώντας με τους δα¬νειστές ακόμα ένα μνημόνιο, χωρίς να νοιάζεται για τις ήδη ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας. Αφού εφάρμοσε με ευλάβεια το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε, το ενίσχυσε με νέες δεσμεύσεις για πρόσθετα σκληρά και επώδυνα μέτρα, απειλώντας την Κοινωνία με πλήρη ισοπέδωση και συλλογική αφωνία, εξουδετερώνοντας τα μέσα συλλογικής δράσης των εργαζομένων και γκρεμίζο¬ντας ταυτόχρονα ότι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις μας.
Αγωνιζόμαστε για την προστασία της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των επόμενων γενεών σε μια κοινωνία με σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα, υγεία και ασφάλεια, δίακαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς.
Δίνουμε αγωνιστικό και δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 6 το απόγεθμα
Η αναχώρηση για το συλλαλητήριο θα γίνει με λεωφορείο, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στις 4:00 το απόγευμα από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2351023888.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ