Μενού Κλείσιμο

Στέργιος Καστόρης: «Στους αγώνες θα συναντηθούμε ξανά

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένα να μην επιτρέψουν να πάνε χαμένες «οι θυσίες και τα όνειρά μας», αναφέρει στην μετεκλογική του δήλωση, ο πρώην βουλευτής Πιερίας Στέργιος Καστόρης. Ο κ. Καστόρης, εκφράζει το δικό του ευχαριστώ σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, και διαβεβαιώνει πως «στους αγώνες θα συναντηθούμε ξανά».

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Και να τους διαβεβαιώσω πως συνεχίζουμε τον αγώνα με το κεφάλι ψηλά, όπως έχουμε μάθει, με πείσμα και αποφασιστικότητα, με εντιμότητα και αυτοπεποίθηση, με περισσή γνώση και εμπειρία πλέον.

Συνεχίζουμε τον αγώνα, για να  μην ακυρωθούν όλα όσα καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Σ’ αυτούς τους αγώνες θα συναντηθούμε ξανά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, ισχυρός και δυνατός, έτοιμος να υπερασπιστεί, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τις κατακτήσεις της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιούς μου που έδωσαν τον αγώνα τον καλό για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Η Πιερία της προόδου είναι εδώ, με εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο από τη συντρόφισσα Σκούφα, με τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αποφασισμένους να μην επιτρέψουν να πάνε χαμένες οι θυσίες και τα όνειρά μας.»

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ