Μενού Κλείσιμο

Σταθερός αρωγός η αντιπεριφέρεια

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Ποντίων στην Αντιπεριφερειάρχη

 

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, είχε συνάντηση στο γραφείο της, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η οποία για μια ακόμη φορά εξέφρασε τη στήριξή της στις δράσεις και το έργο της Ένωσης.

Η κ. Μαυρίδου, συνεχάρη τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ώστε να αντεπεξέλθουν στα νέα τους καθήκοντα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ανάδειξη της ποντιακής παράδοσης.

Η αντιπεριφερειάρχγς, εξήρε το σπουδαίο έργο της Ένωσης για τη διατήρηση και προβολή της ποντιακής παράδοσης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και τα νέα μέλη του Δ.Σ. θα αναδείξουν με αγάπη και μεράκι-ως εκφραστές του πολιτισμού των Ποντίων- την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού, την παράδοση και τον πολιτισμό του.

Τα μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν την κ. Μαυρίδου, για τις δράσεις και το πρόγραμμα της Ένωσης, που σκοπό έχουν να διατηρήσουν αναλλοίωτα τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα των Ποντίων, ενώ δεν παρέλειψαν να την ευχαριστήσουν για τη θερμή υποδοχή, τις εγκάρδιες ευχές και να την προσκαλέσουν στις προσεχείς δραστηριότητες που ετοιμάζουν.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, υποσχέθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα  είναι αρωγός, σε κάθε δράση που έχει κατεύθυνση την ανάπτυξη και ανάδειξη της ποντιακής παράδοσης.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει και ενισχύει τις εκδηλώσεις και δράσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής, με στόχο την προβολή, διατήρηση και μεταλαμπάδευση στις νεώτερες γενιές της ανεξάντλητης πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που αναδεικνύει και την περιοχή και συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας», επεσήμανε η κ. Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ