Μενού Κλείσιμο

Στάση σε άλλο… επίπεδο

Σε λειτουργία η νέα στάση του Αστικού ΚΤΕΛ στην πλατεία Δημοκρατίας

Την ικανοποίηση των πολιτών, για τη νέα στάση του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης, η οποία διαμορφώθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας «εισέπραξε», σύμφωνα με το Δήμο Κατερίνης, ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, κατά τη διάρκεια διαδρομής, η οποία ουσιαστικά σηματοδότησε χθες το μεσημέρι, την πρεμιέρα λειτουργίας της.

«Όπως διαπιστώνετε τοποθετήθηκε ένα διάφανο στέγαστρο, προκειμένου να προστατεύονται οι επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες και διαμορφώθηκε ένας ιδιαίτερα κομψός χώρος προς διευκόλυνση των επιβατών», ανέφερε ο κ. Χιονίδης, «παρουσιάζοντας» ουσιαστικά τη νέα στάση των λεωφορείων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το σημαντικότερο όμως είναι «η άνεση με την οποία σταθμεύει πλέον εδώ το λεωφορείο» άποψη, την οποία, φαίνεται να συμμερίζονται οι επιβάτες και ο οδηγός της πρώτης διαδρομής. «Ο χώρος, τον οποίο οι πολίτες και κυρίως οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να σεβαστούν μένοντας προσηλωμένοι στην εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι ιδιαίτερα ευρύχωρος και άνετος για τα Αστικά», δήλωσε, πριν πάρει ως πρώτο επιβάτη (από τη νέα στάση) το δήμαρχο Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ