Μενού Κλείσιμο

Σπ. Κουλκουδίνας: Αποτελεσματική και επικοιδομητική θητεία στους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς

«Αποτελεσματική, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία», εύχεται σε επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες αυτοδιοικητικούς, ο βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο μήνυμά του διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου του τόπου μας.

Συγκεκριμένα στο συγχαρητήριο μήνυμά του, αναφέρει: «Με την ολοκλήρωση του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επακεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και σε όλους τους εκλεγέντες περιφερειακούς συμβούλους της Πιερίας, στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο, Πύδνας Κολινδρού Χρήστο Κομπατσιάρη, στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο καθώς και στους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους των τριών Δήμων.

 Εύχομαι σε όλους αποτελεσματική, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία. Από την πλευρά μου θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης  στην προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου του τόπου μας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ