Μενού Κλείσιμο

Σοφία Μαυρίδου – Το «ευχαριστώ» στους νοσηλευτές

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών Πιερίας, κ.κ., Μαρία Κωστίκου, Παναγιώτη Ζώτα και Παρθένα Τσαρσιταλίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η κ. Μαυρίδου, εξέφρασε τις  ευχαριστίες της, για το ανεκτίμητο έργο, που επιτέλεσε το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, καθώς –όπως είπε –βρέθηκε  με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, με αγάπη, σεβασμό και ευαισθησία προς το συνάνθρωπο.

Η αντιπεριφερειάρχης, εξήρε το λειτούργημά τους, τονίζοντας, ότι, τόσο το νοσηλευτικό όσο και το ιατρικό προσωπικό της Ελλάδας, απέδειξε, ότι, μπορεί να ανταποκριθεί σε δύσκολες συνθήκες και απέδωσε τα εύσημα για τον επαγγελματισμό, την ετοιμότητα και την ανθρωπιά των στελεχών του Εθνικού Συστήματος  Υγείας, που συνέβαλαν στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.

Παράλληλα, ευχήθηκε, Χρόνια Πολλά, στους νοσηλευτές με υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν, την πολύτιμη προσφορά τους, στο κοινωνικό σύνολο, απηύθυνε ένα «ευχαριστώ» στους ήρωες νοσηλευτές, που ρισκάρουν την υγεία τους εν μέσω πανδημίας και  δέχθηκε με χαρά το αναμνηστικό δώρο που της προσέφεραν, τονίζοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη των μελών του συλλόγου στο γραφείο της.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ