Μενού Κλείσιμο

Σε χέρια Πιεριέα το «τιμόνι» του ΣΕΒΕ

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

Ο κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, γιατρός και επιχειρηματίας από την Πιερία, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής του νομού μας, καθώς και υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, (Μάρτιος 2004 – Σεπτέμβριος 2007), είναι ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος εξελέγη επικεφαλής της διοίκησης στις εκλογές της Δευτέρας, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του Κυριάκου Λουφάκη. Στο πρόσωπό του Γ. Κωνσταντόπουλου φέρονται πως συμφώνησαν οι πάντες στο ΣΕΒΕ.

Στο ανοιχτό μέρος της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒΕ, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη ημερίδα με θέμα «Ώρα εξωστρέφειας για την ελληνική οικονομία», με ομιλητές τον Κυριάκο Λουφάκη, τον Μαργαρίτη Σχοινά, επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον Νικόλαο Καραμούζη πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και επικεφαλής της Eurobank και τον Σωτήριο Θεοφάνη, πρόεδρο και διευθύνωντα σύμβουλο της ΟΛΘ ΑΕ.

Ένα από τα πλεονεκτήματά του κ. Κωνσταντόπουλου για την ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΒΕ, ήταν ότι επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στα τρόφιμα και τον τουρισμό, δύο από τους πιο εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Στόχος του είναι να συσπειρώσει τις δυνάμεις του ΣΕΒΕ, ώστε ο Σύνδεσμος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, ως ο πιο δραστήριος Σύνδεσμος Εξαγωγών της χώρας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ