Μενού Κλείσιμο

Σε τεχνικές – σωστικές παρεμβάσεις στη Γανόχωρα, η Αντιπεριφερειάρχης

Ολοκληρώθηκαν, οι τεχνικές παρεμβάσεις, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορούσαν κατασκευή σωληνωτού οχετού, για την αποκατάσταση βατότητας του αναχώματος, της περιμετρικής τάφρου της Κατερίνης, ενώ την «άρτια ολοκλήρωση των εργασιών» διαπίστωσε η αντιπεριφερειάρχης και αν. προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Οι εργασίες, πραγματοποιήθηκαν σε  δρόμο κάθετο, στη 2η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Ρυακίων, πριν τη Γανόχωρα, ενώ έγιναν και εργασίες ασφαλτόστρωσης, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, αποκατάστασης βλαβών καταστρώματος οδικού δικτύου, αρμοδιότητας συντήρησης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι παρεμβάσεις, όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα της Π.Ε. Πιερίας εντάσσονται στο έργο, “Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του Νομού Πιερίας” -προϋπολογισμού μελέτης 1.200.000 ευρώ (με ΦΠΑ 24%)-με χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018.

«Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, διαπίστωσαν την άρτια ολοκλήρωση των εργασιών κατά την αυτοψία που διενήργησαν», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ