Μενού Κλείσιμο

Σε σχολεία της Κατερίνης η Αντιπεριφερειάρχης

Αρωγός και σύμμαχος της εκπαιδευτικής κοινότητας

 

Στους καθιερωμένους αγιασμούς σχολείων της Κατερίνης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρέστη χθες η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

 

Η κ. Μαυρίδου, παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 4ου Γυμνασίου- 4ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης και του  1ο Γενικού  Λυκείου Κατερίνης, όπου ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλό και αποδοτικό διδακτικό έτος.

Η Αντιπεριφερειάρχης, ευχήθηκε στους μαθητές καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο, να αποκομίσουν γνώσεις, δεξιότητες αλλά και όμορφες αναμνήσεις. «Η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο λίθο για το μέλλον σας, η γνώση είναι δύναμη και το σπουδαιότερο εφόδιο στη ζωή σας, παράλληλα να απολαμβάνετε την κάθε ανέμελη και ξένοιαστη  στιγμή των μαθητικών σας χρόνων», τόνισε η κ. Μαυρίδου, απευθυνόμενη στους μαθητές.

Στους διδάσκοντες, ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο και υψηλό κοινωνικό έργο, που επιτελούν με επαγγελματισμό και αγάπη και στους γονείς συνέστησε, να συμπαραστέκονται με ψυχραιμία στα παιδιά τους και στο φετινό μαθητικό «στίβο», να αναγνωρίζουν τις προσπάθειές τους  και να τα ενθαρρύνουν να συνεχίζουν τον αγώνα τους. 

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, βρίσκεται αρωγός και σύμμαχος -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της- για την εύρυθμη και αρτιότερη λειτουργία των σχολείων, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον μάθησης αλλά και για την επίτευξη των σκοπών της παιδείας, στο πλαίσιο ενός αναβαθμισμένου και σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος», ανέφερε στο μήνυμά της για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, η κ.Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ