Μενού Κλείσιμο

Σε πρώτο πλάνο η επιχειρηματικότητα

Τις δράσεις της για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας παρουσιάζει η Περιφέρεια

 

 

Τις δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας θα παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου “HIGHER”- «Καλύτερα Εργαλεία Πολιτικής για Έργα Υψηλής Καινοτομίας στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες», που χρηματοδοτείται από το “Interreg Europe 2014-2020” και υλοποιείται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:

-Η επικείμενη δράση χρηματοδότησης για την «Ενίσχυση  συνεργατικών σχηματισμών (CLUSTERS) για την προώθηση της Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας & Εξωστρέφειας» στο πλαίσιο του Π.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας.

νεοσύστατος Μηχανισμός Υποστήριξης Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (One Stop Liaison Office) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και

-Το Πρόγραμμα Δράσης (Action Plan) για την «Ενίσχυση της Καινοτομίας των ΜΜΕ μέσω Συνεργασιών Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στην Κεντρική Μακεδονία», που εκπονήθηκε στο πλαίσιο του έργου HIGHER.

Επιπλέον, στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, κατά την 4η συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης (Local Stakeholders Group_LSG) αναμένεται να αξιολογηθεί η παρέμβαση του έργου HIGHER στο εργαλείο πολιτικής και να καταγραφούν προτάσεις για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του Προγράμματος Δράσης κατά τη 2η φάση του έργου (2018-2020).

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ