Μενού Κλείσιμο

Σε νέα στέγη η Δ.Ο.Π.

Τελετή αγιασμού και εγκαινίων στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, ο αγιασμός και τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων  της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, στο Παλαιό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ.κ. Γεώργιος, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης.

Μέσα από τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες, τονίστηκε ιδιαίτερα ο ρόλος των εθελοντών στην κοινωνία, η προσφορά τους, καθώς και το χωρίς ιδιοτέλεια έργο τους.  Μετά το πέρας της τελετής οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους της Διασωστικής ομάδας, και ενημερώθηκαν για τη δράση και το έργο της.

Σε μήνυμά της η Διασωστική Ομάδα Πιερίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Μυστρίδη, αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγιασμό και στα εγκαίνια του νέου της χώρου, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση πως «θα συνεχίσει να προσφέρει όπου και όταν χρειαστεί και να συνδράμει στο κοινωνικό σύνολο, θέτοντας τις βάσεις για έναν πιο όμορφο κόσμο… τον κόσμο του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.»

Να σημειωθεί ότι την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους: ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ.κ. Γεώργιος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ανέστης Μυστρίδης, ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, ο Ταξίαρχος της XXIVης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος και προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δημήτριος Ντούρος, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου – Παρτσαλίδου και η Δημοτική Σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου Αναστάσιος Καρατζάς, η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης καθώς επίσης και αρκετοί Φορείς, Σύλλογοι, Συνεργάτες και Φίλοι της Ομάδας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ