Μενού Κλείσιμο

Σε μονάδες υγείας της Πιερίας ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ και η αντιπεριφερειάρχης

Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επισκέφθηκε ο Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας (3η Υ.ΠΕ.) κ. Κωνσταντίνος Χρίστογλου, όπου μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Κατερίνης και τα εμβολιαστικά κέντρα όπου διενεργείται εμβολιασμός για Covid-19.

Παράλληλα, περιηγήθηκαν στους χώρους του προκατασκευασμένου οικίσκου (τύπου ISO BOX) που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού.

Ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ και η Αντιπεριφερειάρχης,  είχαν συνάντηση και με την γενική οικογενειακή γιατρό Σοφία Κωτσοπούλου, υπεύθυνη συντονίστρια της 4ης ΤΟΜΥ Κατερίνης και ενημερώθηκαν για την κίνηση της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Η κα Σοφία Μαυρίδου ευχαρίστησε τον κ. Χρίστογλου για την εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία που έχουν αναπτύξει με κοινό σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών και τόνισε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει να συμβάλει τα μέγιστα στην  ενίσχυση των υποδομών υγειονομικής περίθαλψης και τη μάχη  έναντι της πανδημίας.

«Με μοναδικό σεβασμό στο πολύτιμο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών, ως Περιφερειακή Αρχή με το συντονισμό και τη μέριμνα του Περιφερειάρχη μας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα θα βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Σοφία Μαυρίδου.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ