Μενού Κλείσιμο

Σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια Πλαταμώνα

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χθες

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοίνωσε ότι από χθες το μεσημέρι παραδόθηκε στην κυκλοφορία έπειτα από τη νέα του διαμόρφωση ο Πλευρικός Σταθμός Διοδίων του Πλαταμώνα, «με δυνατότητες εξυπηρέτησης υψηλότερου αριθμού οχημάτων».

Έτσι, όσοι οδηγοί ταξιδεύουν στο τμήμα Λεπτοκαρυάς – Πλαταμώνα, με προορισμό τον Πλαταμώνα, να χρησιμοποιούν εντός τριών ωρών την απόδειξη πληρωμής διοδίων που θα έχουν λάβει από τον Σταθμό Διοδίων Λεπτοκαρυάς. Η απόδειξη είναι απαραίτητη για την χωρίς χρέωση διέλευσή τους από τον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Πλαταμώνα.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα διαθέτει για τις πρώτες ημέρες εκπαιδευμένο προσωπικό στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Πλαταμώνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών.

Σε κάθε περίπτωση, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων των οδηγών συνιστά την χρήση της συνδρομητικής υπηρεσίας eway, της οποίας τα προνόμια της αυτοματοποιημένης, οικονομικότερης και ταχύτερης διέλευσης από τις ηλεκτρονικές λωρίδες παραμένουν χωρίς αλλαγές.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εφιστά επίσης την προσοχή των οδηγών στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη και της μπάρας κατά τη διέλευσή τους από τις λωρίδες του Σταθμού Διοδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στην Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ