Μενού Κλείσιμο

Σε λειτουργία η γραμμή παραγωγής

Επίσκεψη του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου στη ΣΠΕΚΟ Βροντούς

Τη ΣΠΕΚΟ Βροντούς επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, Γιώργου Νάτσιου, προκειμένου να δει από κοντά τη γραμμή παραγωγής φρούτων, που τέθηκε σε λειτουργία την εβδομάδα αυτή.

Η ΣΠΕΚΟ έχει αλλάξει, πλέον, σελίδα μεταβαίνοντας σε άλλη εποχή. Η καθετοποιημένη μονάδα μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων στη θέση «Ντριμίτσα» απαρτίζεται από δύο κτηριακά συγκροτήματα, εμβαδού 3.000 και 650 τ.μ. αντίστοιχα και λειτουργεί με τους κανόνες της ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Έτσι, την παράδοση της σοδειάς των αγροτών – μελών της ΣΠΕΚΟ, ακολουθεί η διαλογή, η επεξεργασία, η συσκευασία και η συντήρηση στους ψυκτικούς θαλάμους. Μετά τη συσκευασία, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, έτοιμα και ανταγωνιστικά, παραδίδονται στους εμπόρους στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό.

Η ΣΠΕΚΟ απασχολεί, ήδη, περίπου τριάντα εργαζόμενους, απορροφώντας σημαντικό μερίδιο του εργατικού δυναμικού της περιοχής, προσφέροντας τα μέγιστα στη μείωση της ανεργίας.

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, συνεχάρη τον Πρόεδρο Γιώργο Νάτσιο, για το πρωτοποριακό επίτευγμα, ενώ ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, αναφέροντας πως κατά τη θητεία του, η δημοτική αρχή συνέδραμε ουσιαστικά και έμπρακτα, με έργα καθοριστικής σημασίας για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ