Μενού Κλείσιμο

Σε ετοιμότητα

Χωρίς προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πιερίας, παρά τη χιονόπτωση

«Συνεργεία με  μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν άμεσα και αποτελεσματικά  για να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο είτε με ρίψεις  αλατιού είτε με καθαρισμό του οδικού δικτύου ευθύνης μας», δηλώνει η Σοφία Μαυρίδου

Με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας βρίσκονται σε επιφυλακή εξαιτίας της χιονόπτωσης που ξεκίνησε χθες, ακόμη και μέσα στην πόλη.

 

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται και ο διαθέσιμος μηχανολογικός εξοπλισμός της Π.Ε.Πιερίας για  τη διασφάλιση  της ομαλής και ασφαλούς κίνησης των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Παρακαλούνται όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις με τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στο όχημα.

Ήδη στο οδικό δίκτυο ευθύνης της ΠΚΜ – Π.Ε. Πιερίας έχουν μεταβεί κλιμάκια για τη διενέργεια αυτοψιών από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας. Ενημερώνουμε τους οδηγούς, ότι μετά τη Ρητίνη με κατεύθυνση προς το Χιονοδρομικό Κέντρο και μετά το 28ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου – Ελασσόνας, πιθανώς και να χρειασθούν αντιολισθητικές αλυσίδες για  την ασφαλή τους μετακίνηση.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα ενημερώνει άμεσα την επίσημη ιστοσελίδα της Π.Ε.Πιερίας: http://pieria.pkm.gov.gr/ με έκτακτες ανακοινώσεις για κάθε μεταβολή του καιρού.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ