Μενού Κλείσιμο

Σε έργα οδοποιίας και αντιπλημμυρικής θωράκισης στη βόρεια Πιερία η αντιπεριφερειάρχης

Σε παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, μετέβη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Η κ. Μαυρίδου, πραγματοποιώντας αυτοψία, διαπίστωσε, την εξέλιξη και την καλή ποιότητα του έργου καθαρισμού ρεμάτων, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία περιοχής. «Καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με  σημαντικές παρεμβάσεις, υλοποιεί δεσμεύσεις, και ικανοποιεί αιτήματα, για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και την προστασία των περιοχών  από πλημμυρικά φαινόμενα», σχολίασε η κ. Μαυρίδου με αφορμή την επίσκεψή της σε διάφορα σημεία παρεμβάσεων

Οι εξελισσόμενες παρεμβάσεις, αφορούν, καθαρισμό του ρέματος «Κεραμίδα» από Καταχά έως το Βιολογικό Καθαρισμό Κολινδρού σε μήκος 4 χιλιομέτρων, καθαρισμό του ρέματος «Πατώματα» στα Παλιάμπελα Κολινδρού και καθαρισμό του ρέματος «Κρυονερίου», στην κτηματική περιοχή του  Αιγινίου.

Παράλληλα, η κ. Σοφία Μαυρίδου, επιθεώρησε εργασίες καθαρισμού των ρείθρων της επαρχιακής οδού Κολινδρού-Παλιάμπελα και διαμόρφωσης αγροτικής οδοποιίας στα Παλιάμπελα, που υλοποιούνται με γρήγορο ρυθμό από μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ