Μενού Κλείσιμο

Σε έργα ασφαλτόστρωσης η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Οι υποδομές βελτιώνονται

 

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, που εντάσσονται στο έργο: «Βελτίωση –Επισκευή υφισταμένων οδοστρωμάτων Π.Ε.Ο Θεσαλονίκης –Κατερίνης στο οδικό τμήμα Χαλκηδόνα-Κατερίνη», προϋπολογισμού  για την Πιερία 3.500.000 ευρώ.

 

Οι παρεμβάσεις, αφορούν εργασίες επισκευής-βελτίωσης υφισταμένων οδοστρωμάτων, εργασίες συντήρησης – αναβάθμισης του εξοπλισμού σήμανσης – ασφάλειας της  οδού και εργασίες καθαρισμού, της υφιστάμενης Παλαιάς Εθνικής Οδού Χαλκηδόνας-Κατερίνης και συγκεκριμένα στην Π.Ε.Ο. Νο1 Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, στο τμήμα (Κατερίνης-Αιγινίου-Όρια Νομού), συνολικού μήκους 36.6 χλμ., από τον κόμβο (σηματοδότης) για Κατερίνη στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης και ως τα όρια του Νομού Πιερίας με το Νομό Ημαθίας.

Επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Παναγιώτης Μαυρίδης.

Η κ. Μαυρίδου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των εργασιών, κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της προσβασιμότητας στην περιοχή, τονίζοντας ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας δίνει προτεραιότητα σε μελέτες και έργα που αφορούν ασφαλείς κυκλοφοριακές συνθήκες, βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και αναβαθμίζουν τις  υποδομές της περιοχής».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ