Μενού Κλείσιμο

Σε δομές υγείας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Δομές Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Υγείας Κατερίνης, την τέταρτη και δωδέκατη ΤΟΜΥ, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και το Κέντρο Ημέρας «Τέσσερις Εποχές » του Ψ.Τ. επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας την Παρασκευή.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κωνσταντίνο Χατζηιωνννίδη, την υπεύθυνη του Τμήματος Υγείας Άννα Βίσμπα και τον πρώην βουλευτή και μέλος της Ν.Ε. Πιερίας Στέργιο Καστόρη

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Πιερίας, στις συζητήσεις με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό επισημάνθηκαν και αναδείχθηκαν η μεγάλη έλλειψη σε μόνιμους και εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, η επαγγελματική εξουθένωση των εργαζομένων,η ελλιπής αντιμετώπιση των αναγκών υγείας, ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια φροντίδα, αφού όλες οι μονάδες έχουν μετατραπεί σε εμβολιαστικα κέντρα, τα περιφερειακά ιατρεία υπολειτουργούν και όλοι οι εργαζόμενοι απασχολούνται αποκλειστικά με την αντιμετώπιση του COVID-19.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διένειμε το πρόγραμμα για το «ΝΕΟ ΕΣΥ»,  ενος σύγχρονου και ποιοτικά αναβαθμισμένου δημοσίου συστήματος υγείας, προσβάσιμο σε όλους με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, αυξήσεις στους μισθούς των υγειονομικών, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Η προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ  ΠΣ Πιερίας συνεχίζεται συγκεντρώνοντας τις προτάσεις των υγειονομικών για την διαμόρφωση του τελικού προγράμματος, που θα είναι αυτό που χρειάζεται ο Ελληνικός λαός και θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας, καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ