Μενού Κλείσιμο

Σε δημοτικά κτίρια και υποδομές στην Κάτω Μηλιά ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων

Σειρά παρεμβάσεων, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων προγραμματίζει, συντονίζει και υλοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε.

Στο πλαίσιο αυτό, τα κτιριακά προβλήματα στο Δημοτικό Σχολείο της Μεσαίας Μηλιάς, καθώς και ζητήματα που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου και ιατρείου στον οικισμό των Καρυών, τέθηκαν στο επίκεντρο της επιτόπιας αυτοψίας, που πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς Φώτης Τζήκας.

Επιπλέον, συζητήθηκαν ο προγραμματισμός επαναλειτουργίας του αγροτικού ιατρείου, καθώς και ο έλεγχος της πηγής ύδρευσης των Καρυών.

«Προτεραιότητά μας σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου είναι να καταστήσουμε λειτουργικούς τους χώρους των δημοτικών κτιρίων και πέριξ αυτών στο σύνολο του δήμου, να βελτιώσουμε αισθητά υποδομές στις κοινότητές μας και κατά συνέπεια την ίδια την καθημερινότητα των κατοίκων» τονίζει χαρακτηριστικά ο κος Γραμματικόπουλος, ο οποίος αφού κατέγραψε αναλυτικά προβλήματα και αιτήματα δεσμεύτηκε να προωθήσει την επίλυσή τους.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ