Μενού Κλείσιμο

Σε ανοικτή γραμμή…

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Στη διάθεση του Δήμου Κατερίνης έθεσε εαυτόν ο κ. Ζαγοράκης για την αξιοποίηση ιδεών και προτάσεων που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ (πρώην αρχηγό της  χρυσής Εθνικής Ελλάδος), Θοδωρή Ζαγοράκη είχε το Σάββατο στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση εν γένει.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν από πλευράς του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, οι συντονισμένες πρωτοβουλίες, που έχουν αναληφθεί, για την προώθηση μίας σειράς σημαντικών ζητημάτων του Δήμου.

Ο κ. Ζαγοράκης ευχήθηκε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του  και τόνισε ότι είναι στη διάθεση του Δήμου για την αξιοποίηση ιδεών, προτάσεων και προγραμμάτων, καθώς και για τη διαμόρφωση σχεδίων και πολιτικών, οι οποίες σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους άξονες συζήτησης που προαναφέρθηκαν.

Στον επίλογο της συνάντησης, οι κ.κ. Χιονίδης και Ζαγοράκης δήλωσαν ότι θα έχουν τακτικές επαφές και στο μέλλον, ενώ ο Δήμαρχος σε μία συμβολική ανταλλαγή δώρων πρόσφερε στον Ευρωβουλευτή, μία έκδοση με θέμα την Κατερίνη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ