Μενού Κλείσιμο

Σχολικοί τροχονόμοι Κατερίνης – Τη Δευτέρα θα είμαστε στις θέσεις μας!

«Παρότι είμαστε δύο μήνες απλήρωτοι, την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 θα βρισκόμαστε στις θέσεις μας για να πάνε τα παιδιά στα σχολεία τους με ασφάλεια», αναφέρουν οι σχολικοί τροχονόμοι της Κατερίνης.

«Και θα είμαστε εκεί στην μέση του δρόμου, με ότι καιρό και αν έχει, ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να προστατέψουμε ότι πολυτιμότερο έχετε και έχουμε, τα παιδιά», υπογραμμίζουν, συμπληρώνοντας πως «δυστυχώς για εμάς, μέχρι σήμερα χρήματα δεν μπήκαν στους λογαριασμούς μας, ούτε και κάποιο επίδομα. Δύο μήνες χωρίς καμία πρόνοια από το κράτος και εν μέσω πανδημίας»

«Κάθε πρωί και μεσημέρι και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και για όσο θα είναι ανοιχτά τα σχολεία θα είμαστε εκεί», διαβεβαιώνουν.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Σάββατο, η Επιτροπή Σχολικών Τροχονόμων Κατερίνης, συναντήθηκε με τον βουλευτή ΝΔ Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπαραλιάκο, που μόλις πληροφορήθηκε για τα προβλήματα μας, δέχτηκε να μας συναντήσει άμεσα», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. Σύμφωνα με τους ίδιους,  ο  κ. Μπαραλιάκος εξέφρασε την κατανόηση του για τα θέματα που μας απασχολούν και δήλωσε ότι θα κάνει και αυτός από την μεριά του τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπορέσουμε να πληρωθούμε.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ