Μενού Κλείσιμο

Σχολή Γονέων Κατερίνης Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Με αισιοδοξία στην 4η δεκαετία

Η πρώτη εκδήλωση της Σχολής για το 2020, είναι σήμερα το απόγευμα, με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και θέμα “Ο Πόνος είναι μέρος της εξέλιξής μας”

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της Σχολής Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στο Εστιατόριο «Απόλαυση» από τα Μέλη του Δ.Σ. της Σχολής.

 

Ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ κ. Νικόλαο Τσιαμπέρα ώς εκπρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κ. Κουκοδήμου για την πολύτιμη στήριξη τους στο έργο της Σχολής καθώς και των 49 χορηγών μας το οποίο διανύει αισίως τον 31ο χρόνο του. Τόνισε πώς η περσινή χρονιά ήταν ορόσημο για την Σχολή Γονέων η οποία «σφραγίσθηκε» με το διήμερο επιστημονικό Συνέδριο και το επετειακό λεύκωμα των 30 ετών. Συμπληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος και προχωρούμε αισιόδοξοι και στην τέταρτη δεκαετία τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Σχολή Γονέων θα συνεχίζει με την βοήθεια του Θεού και τις προσπάθειες όλων μας να προσφέρει στο κοινό όχι μόνο της πόλεως μας αλλά κυριολεκτικά μέσω του διαδικτύου σε όλον τον κόσμο μια πηγή γνώσεως και έναν φάρο πολιτισμού σε όλους.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου και ο κ. Νικόλαος Τσιαμπέρας ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, συνεχάρησαν το Διοικητικό Συμβούλιο  και υποσχέθηκαν την εκ νέου  υποστήριξη τους στο έργο και τους σκοπούς της Σχολής Γονέων Κατερίνης.

Η πρώτη  εκδήλωση της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου με θέμα «Ο Πόνος είναι μέρος της εξέλιξης μας» που θα αναπτύξει ο γνωστός ιερέας – συγγραφέας π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος) στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ στις 19:00. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα ακουστούν χορωδιακά τραγούδια από την χορωδία του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού Κατερίνης. H Εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Olympia Electronics και το Ράδιο Ενημέρωση 92,2

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.