Μενού Κλείσιμο

Σχολαστικές απολυμάνεις στα σχολεία του Δήμου Κατερίνης

Εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ολοκληρώνονται σήμερα οι απολυμάνσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, από ειδικά συνεργεία που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης.

Τις απολυμάνσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια συντόνισε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος: «Στο πλαίσιο των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής και με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, λάβαμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, με σκοπό την προστασία της υγείας των παιδιών μας, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα και ομαλά η σχολική χρονιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αξιοποιούμε την περίοδο κατά την οποία τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία είναι κλειστά για την σχολαστική απολύμανση των χώρων τους, είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Φιλοκώστας. «Από την αρχή της πανδημίας, οι Σχολικές Επιτροπές σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, έχουν προχωρήσει στην απολύμανση κάθε αίθουσας και χώρου, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού, αφού προέχει η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς και ο περιορισμός της διασποράς του ιού» είπε ο κ. Φιλοκώστας.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ