Μενού Κλείσιμο

Σάββας Χιονίδης και Κώστας Κουκοδήμος για το Δήμο Κατερίνης

Σάββας Χιονίδης και Κώστας Κουκοδήμος για το Δήμο Κατερίνης

Και τώρα οι… δυο τους!

Με πολύ μακριά από το 50% συν μια ψήφο και οι δυο και με πολύ «κοντά» τα ποσοστά τους, Σάββας Χιονίδης και Κώστας Κουκοδήμος, την Κυριακή ετοιμάζονται να «κονταροχτυπηθούν» για το Δήμο Κατερίνης, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα.

Πρόκειται ίσως για την «απόλυτη» ενδοπαραταξιακή μάχη, αν και το συνολικό ποσοστό που έλαβαν οι δυό τους, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από όσο έλαβε η Νέα Δημοκρατία στο νομό. Απλά επιβεβαίωσε τη μεγάλη απήχηση και διείσδυση που έχουν και οι δύο στους πολίτες της Κατερίνης.

Κλειδί για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα των εκλογών την επόμενη Κυριακή, είναι οι ψηφοφόροι που χθες επέλεξαν τον Γιώργο Νταντάμη, ο οποίος ουσιαστικά «λύγισε» από την περιφέρεια του Δήμου Κατερίνης. Ωστόσο, η παρουσία του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο από όλους θεωρείται καταλυτική και ιδιαίτερα θετική για το Δήμο, αφού όπως έδειξε όλο αυτό το διάστημα διαθέτει κουλτούρα συνεργασίας και κυρίως ρεαλιστικές θέσεις.

Σημαντικό το ποσοστό που έλαβε και ο Θανάσης Λιακόπουλος, ο οποίος επίσης μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας. Η στάση του κ. Λιακόπουλου (ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική προεκλογικά στον Σάββα ΧΙονίδη) είναι κομβικής σημασίας και ερωτηματικό το τι θα επιλέξει να κάνει.

Αρνητική έκπληξη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δύσκολα θα εκπροσωπηθεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Ενώ και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος μένει εκτός, ο οποίος έδωσε έναν αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ